välkommen att boka samtal med mig!
 


Mitt namn är Johanna Olsson, beteendevetare, och har arbetat med samtal och utbildningar i olika former i över 20 år. 

Mina drivkrafter är att stärka och vägleda människor till att må bättre, använda sina egna resurser, möta förändringar, se möjligheter och göra nya val i livet

 

metod

Jag arbetar utifrån ett lösningsinriktat förhållningssätt med coachande frågor och tekniker från bland annat Self-Compassion, Mindfulness, KBT (Kognitiv Beteende Terapi) och ACT (Acceptance Commitment Therapy.

Värdegrund

Öppenhet, lyhördhet och diskretion gentemot dig som kund. Sekretess gäller.
 

Hört från kunder

Jag vill börja med att säga att jag är sååå Tacksam över att jag fått möjligheten att träffa just Dig. Du är nog den första personen i mitt liv som har frontat mig på ett respektfullt och proffessionellt sätt och hjälpt mig att sortera saker i mitt liv som har hänt och som jag inte riktigt har förstått/ förstår.  Du har även gett mig verktyg som jag kommer att ha nytta av hela livet.
ErikaAdministratör

Tack för bra samtal där jag fick sätta ord på det jag funderat på väldigt länge. Mitt liv har blivit både enklare och bättre och jag är mer ärlig mot mig själv och min omgivning. PatrikSäljare

Nu vågar jag möta mina rädslor och jag blir inte längre förlamad av jobbiga känslor eller tankar. De här samtalen har varit det bästa jag har fått av min arbetsgivare. Tack för att du lyssnade, gav mig nya strategier och förklarade på ett enkelt sätt.
CeciliaHandläggare